Освіта в Польщі

Виїзд для навчання за кордон є, безсумнівно, серйозним досвідом. Він поєднує в собі разом такі елементи, як пізнання нової культури, нових людей і навколишнього середовища з іншими способом викладання, системою освіти і поглядом на конкретну сферу знання. Такий виїзд дозволяє студентам розширити свої горизонти і подивитися зі справжньої міжнародної точки зору на управління, бізнес і культуру. Це теж дозволяє забрати з собою додому знання та досвід, набутий в іншій країні, а також багато цінних знайомств.

Наша компанія пропонує допомогу в пошуку відповідної школи чи університету в Польщі, і активно бере участь в процесі підготовки іноземця до вступу.

Легалізація перебування студента.

Громадяни держав, що не входять до Європейського Союзу та Європейського економічного простору можуть в’їхати до Польщі на підставі дійсного закордонного паспорту і візи. Відповідну візу такі громадяни повинні отримати у польському консульстві своєї країни проживання. Короткострокова віза дає право на перебування у Польщі на строк до трьох місяців, в той час як довгострокова віза – протягом одного року. Продовження візи під час перебування у Польщі можливо тільки в разі виникнення форс-мажорних обставин чи ситуації, яку неможливо було передбачит під час отримання візи в консульстві. Віза може бути продовжена тільки один раз.

Тому, дуже важливо для студентів звертатися про отримання візи на весь період навчання в Польщі.

Особи, котрі мають візу на весь період перебування в Польщі не повинні звертатися про отримання дозволу на проживання (карти побиту).